Contact met Okinawa in Aalter

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag 06:30-22:00
Dinsdag 06:30-22:00
Woensdag 06:30-22:00
Donderdag 06:30-22:00
Vrijdag 06:30-22:00
Zaterdag 08:00-16:00
Zondag 09:00-13:00

Adres

Bierweg 59,
9880 Aalter België

We helpen je graag verder

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Wat zeggen onze leden

Een bezoek aan Okinawa geeft me niet alleen meer energie doorheen de dag, maar het is ook echt een rustpunt voor mijn hoofd en mijn favoriete vorm van ‘me-time’. Het ruime aanbod geeft me de mogelijkheid om op relatief korte tijd een complete work-out te doen.

– Tess Dekeersgieter

Met de Pilates les houd ik mijn bewegingssoepelheid op peil en in de fitnesszaal heb ik een aangepast programma om mijn spierkracht op te krikken. Deze combinatie geeft mij een voldoening die essentieel is in het verouderingsproces.

– Eric De Nys

Okinawa voelt als mijn tweede thuis, het is de plek voor mijn motor trial voorbereidingen. Dankzij de fysieke training op de fitnessapparatuur, de perfect opgestelde trainingsschema’s door een fantastisch team, en de mentale en emotionele ondersteuning kan ik telkens mijn grenzen verleggen.

– Emile Mattheeuws

 Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Over Okinawa in Aalter

Okinawa helpt leden sinds 2004 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis dagpas. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Okinawa in Aalter is je coach.