Gratis Dagpas 

Maak kennis met Okinawa.

Nu aanvragen: gratis dagpas

 

De makkelijkste manier om te starten met fitness bij Okinawa in Aalter. Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op

Wat onze leden zeggen

Een bezoek aan Okinawa geeft me niet alleen meer energie doorheen de dag, maar het is ook echt een rustpunt voor mijn hoofd en mijn favoriete vorm van ‘me-time’. Het ruime aanbod geeft me de mogelijkheid om op relatief korte tijd een complete work-out te doen.

– Tess Dekeersgieter

Met de Pilates les houd ik mijn bewegingssoepelheid op peil en in de fitnesszaal heb ik een aangepast programma om mijn spierkracht op te krikken. Deze combinatie geeft mij een voldoening die essentieel is in het verouderingsproces.

– Eric De Nys

Okinawa voelt als mijn tweede thuis, het is de plek voor mijn motor trial voorbereidingen. Dankzij de fysieke training op de fitnessapparatuur, de perfect opgestelde trainingsschema’s door een fantastisch team, en de mentale en emotionele ondersteuning kan ik telkens mijn grenzen verleggen.

– Emile Mattheeuws

Jouw voordelen van de gratis Okinawa dagpas

 

Gratis trainen

Onze fitness dagpas is geheel gratis. Wij geven je de mogelijkheid om onze fitnessstudio vrijblijvend uit te proberen.

100% risicoloos

Mocht je toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de gratis dagpas helpen we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van tijdens gratis dagpas adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

In 3 makkelijke stappen naar jouw gratis dagpas

 

Stap 1

Klik hieronder op ‘1e Stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

 

Stap 2

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Stap 3

Kom op afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek hoe goed jij je thuisvoelt bij Okinawa.

Tijd voor een gezondere leefstijl?