Groepspraktijk

Welkom in onze multi-disciplinaire groepspraktijk voor kinesitherapie, podologie & RF-Lifting.

Met onze ervaring en kennis helpen wij jou graag verder naar een optimale gezondheid. Wij werken zowel preventief als curatief!

Hieronder vind je verdere informatie van onze therapeuten en disciplines.

 

Back 2 Motion

Back 2 Motion is een groepspraktijk voor kinesitherapie. Ons team bestaat uit jonge, dynamische en gemotiveerde therapeuten die allen streven naar hetzelfde doel: jullie zo snel mogelijk opnieuw pijnvrij laten bewegen. Hierbij spelen we zoveel als mogelijk in op de voordelen van onze groepspraktijk. Interne communicatie en overleg tussen alle therapeuten zorgen voor een bredere kijk op elke situatie. Complexere zaken worden met meerdere collega’s samen bekeken om jullie een zo efficiënt mogelijk service aan te bieden. We benaderen alle klachten met een hollistische manier waarbij enkel evidence based technieken worden toegepast. Als therapeut hebben we ook een belangrijke rol als coach om de behandeling tot een goed einde te brengen, maar ook om preventief herval of andere klachten te voorkomen.

Je kan bij ons terecht voor volgende zaken:

Kinesitherapie/ Manuele therapie
Dry Needling
(Sport)revalidatie
Pre- en postnatale begeleiding
Bikefitting
Inspanningstesten
Meer info kan je vinden op onze website.

Podologie

Onze voeten zijn de fundamenten van ons lichaam en hebben een grote invloed op de rest van ons lichaam.

In onze podologiepraktijk nemen we uitgebreid de tijd om de meeste uiteenlopende voetaandoeningen en klachten te behandelen.

Ook met klachten elders in het lichaam kan je bij een podoloog terecht, zoals klachten ter hoogte van de kuiten, scheenbeen, knie heup en rug

In onze praktijk kan je terecht voor volgende diensten:

Biomechanische analyse (loopanalyse en biomechanisch onderzoek)
Podologische inlegzolen
Podologische voetzorg
Meer info en online afspraken via : onze website.

RF Lifting

Olga is gespecialiseerd en geaccrediteerd in SPA Behandelingen, in het bijzonder RF Lifting technieken. Ze heeft hierin meer dan 5 jaar ervaring.

RF-Lifting is een niet-operatieve methode van huidverjonging. Het zorgt voor een zichtbaar strakkere huid, vermindert cellulitis, rimpels en vouwen rondom ogen en lippen. Het verwijdert wallen onder de ogen en zorgt voor een fraaiere mondbelijning. De methode zorgt ook voor een verjongingseffect bij de handen en maakt de huid veerkrachtiger en steviger waardoor storende aders verdwijnen. Het verbetert de werking van het lymfesysteem en verdrijft het teveel aan water. Het ontspant spieren, produceert nieuwe collageen en vermindert spierpijnen.

RF Lifting is 3-in-1 behandeling: LED, radiofrequentie en vacuum.

Meer informatie over de behandelingen en boekingen.

 

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Vraag alle (start)informatie aan