Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-96340704-17
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.
BENFIT VOEDINGSADVIES

BENFIT VOEDINGSADVIES

published at 12.06.2019

Vanaf 12 juni starten we met het BenFit programma om je te begeleiden naar een gezond gewicht.

Het BenFit lifestyle programma steunt op 3 pijlers die nauw aansluiten bij de levensvisie op Okinawa: BEWEGING • VOEDING • ONTSPANNING.

Het BenFit voedingsprogramma duurt 10 weken en geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. 

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. En geen zorg, BenFit  houdt rekening met alle soorten van voeding zoals diabetes, glutenvrij, lactose intolerant, natuurlijk, paleo en vegetarisch.

Sofie Verleye is je persoonlijke BenFit coach in Okinawa!
Je kan haar contacteren via voeding@okinawa-aalter.be.