Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-96340704-17
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.
het 5-weken startonderzoek

het 5-weken startonderzoek

published at 16.01.2018

Te hoge bloeddruk, te hoge cholesterol, diabetes, stress?

Je weet dat dit een risico vormt voor je algemene gezondheid. Maar het grootste risico loop je als je niet zou starten met een beweegprogramma. Want door er niets aan te doen, wordt de kans op een gezondheidsbedreigende aandoening steeds groter.

Met het 5-weken onderzoek doen wij de nodige metingen en testen en helpen je zo op weg naar een evenwichtig en gezond beweegplan.

Starten met bewegen is niet moeilijk, de moeilijkste stap is de eerste: beslissen eraan te beginnen. Wij helpen je op weg, schrijf je in voor het 5-weken onderzoek en samen gaan we stap per stap aan je gezondheid werken.

 

startonderazoek

 

Okinawa is één van de oprichters van de 'European Fitness Academy', samen met collega's Pure Senses Brugge en Fyzix Vilvoorde.

De 'European Fitness Academy' is een alliantie van fitnessclubs met de grootste expertise op het gebied van fitness en fysieke herconditionering. We zullen permanent wetenschappelijk onderzoek voeren naar oefenmethodes en trainingsprogramm's die mensen kunnen helpen om te starten met regelmatig sporten en gezond bewegen.