Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-96340704-17
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.
Koers for Life • vrijdag 22 december

Koers for Life • vrijdag 22 december

published at 10.11.2017

Wij steunen De Warmste Week van Studio Brussel!
Wie gaat mee met onze bus (heen en terug) naar Koers for Life op 22 december 2017?
Concert + bus = 30€
Inschrijven aan de balie in Okinawa.

Concert start om 20u30, deuren open om 19u30, vertrekuur met de bus wordt nog afgesproken.

Jacle Bow en stad Deinze presenteren ‘Koers for Life’: een Music For Life concert in de legendarische Brielpoort in Deinze, waarbij de top van de Belgische wielersport en muziekwereld op spectaculaire en ecologische wijze worden samengebracht. De opbrengst van de avond wordt integraal geschonken aan Kom op tegen Kanker.

Koers for Life is een uniek twee uur durend concert met Belgische topartiesten in de Brielpoort. Meesterlijk songwriter Gabriel Rios, urban sensatie Coely, levende legende en organist André Brasseur, jazz- en soulboegbeeld Lady Linn en Nederlandstalig woordkunstenaar Yevgueni worden tijdens het concert begeleid door de Brusselse rockformatie Jacle Bow die zelf de debatten openen met songs uit hun doorbraakalbum “What’s all the mumble about”. Op drum versterken Mario Goossens (Triggerfinger) en Sean D’Hondt (Nailpin, Manoeuvres) de line-up, terwijl David Poltrock (Hooverphonic, De Mens) de keys beroert.

Wat de avond zo uniek maakt is dat ook het kruim van de Belgische wielerwereld afzakt naar Deinze voor Koers for Life. Niet om te genieten van hun welverdiend winterverlof want o.a.. Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Jürgen Roelandts, Sep Vanmarcke, Jens Debusschere, Jolien D'Hoore, Thomas De Gendt, Tiesj Benoot, Jasper Stuyven, Jasper De Buyst, Kenny Dehaes, Yves Lampaert, Victor Campenaerts en Zico Waeytens zitten mee op het podium en fietsen er ter plaatse op rollen de elektriciteit samen waarop de bands spelen. Een ecologisch concert dus!

logo_cmyk