Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-96340704-17
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.
Onze wensen...

Onze wensen...

published at 02.01.2018

Beste sportvriend(in),

We wensen je van harte een gelukkig, gezond, voorspoedig, plezant en sportief 2018! Dit jaar maken we eens geen videoboodschap maar grijpen we naar de pen.

Een nieuw jaar, frisse voornemens en nieuwe doelstellingen, maar ook een terugblik op het voorbije jaar.

2017 was op wereldniveau een jaar met veel negatief nieuws.
2017 bracht In Okinawa echter een positieve dynamiek. In april openden we ons outdoorpark, de eGYM kreeg een upgrade naar eGYM PREMIUM en we vernieuwden gedeeltelijk ons Technogym cardiopark. Zag je al de Excite VARIO, RUN en STEP? Op de Excite collectie train je op je best, met plezier en haal je geweldige resultaten!
Op vlak van digitalisering introduceerden we de 'MyWellness' app van Technogym. Zo kan je al je inspanningen opvolgen en blijven onze trainers 'connected' met je, zowel indoor als outdoor.
Het belangrijkste nieuws van de groepspraktijk is de invoering van de online agenda. Via onze website kan je nu online je afspraak vastleggen.

Wat brengt 2018?
Naar ons gevoel is ons gezondheidscentrum up to date qua infrastructuur en equipment. Onze doelstelling voor 2018 is dan ook in hoofdzaak onze kennis nog verder uit te breiden.
Zowel Dimitri als Frederik vervolmaken zich om de begeleiding naar een nog hoger niveau te tillen. De lesgevers volgen opleidingen en workshops. De therapeuten volgen de nieuwste evoluties op medisch vlak en scholen zich bij.

Tot slot willen we je bedanken voor de leuke momenten, de gezelligheid en het familiale karakter in Okinawa. Dit kan enkel door jouw inbreng!

Op naar een prachtig en krachtig 2018!

Jo en Nadine en het voltallig team van Okinawa