Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-96340704-17
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

 eGYM

eGym is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche! Het is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. In slechts 2x 30 minuten per week train je je spieren efficiënt en resultaatgericht!

De krachttoestellen van eGym genereren weerstand middels een elektrische motor en passen zich dynamisch aan de kracht van de sporter aan. Zo is een heel efficiënte training vol afwisseling mogelijk voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van spieropbouw en atletiek tot sporten op professioneel niveau. En van regeneratie en revalidatie tot gewichtsverlies en vetverbranding.

De trainingsgegevens worden automatisch met het eGym platform gesynchroniseerd. 

eGYM Classic is een hele goede basis voor krachttraining, waarmee je snel, effectief en met meer plezier gaat trainen. Door de krachttest train je altijd met het voor jou optimale trainingsgewicht en door de afwisseling van regulier en negatief trainen krijg je regelmatig een andere trainingsprikkel wat jouw trainingsresultaat verzekert.

Met eGYM Premium gaan we nog een stapje verder en wordt de training nog verder gepersonaliseerd! je kan nu namelijk kiezen uit 6 trainingsdoelen. Elk doel heeft zijn eigen focus, zoals spieropbouw of vetverbranding, de training wordt daardoor nog individueler en optimaal geperiodiseerd aan jouw persoonlijk trainingsdoel... eGYM Premium kun je dus zien als het navigatiesysteem die de snelste route berekent om jouw doel te bereiken! 

 

ezirkel

nl_nl_goalselection_f

ep_header_trainer_display-jpg

ep4-fur-fb-post

endauswahl_egym-1034-1024x683

 

egym_premium

 

 

 

Okinawa