Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
2 Klicks für mehr Datenschutz: Erst wenn sie hier klicken, wird das Facebook Plug-In geladen und sie können ihre Empfehlung an Facebook senden. Schon beim Aktivieren werden Daten an Facebook übertragen.

f_k

Het aanbod in ons fitnesscentrum is heel gevarieerd: fitness met of zonder begeleiding, groepslessen, personal coaching, calisthenics outdoorpark, eGYM krachtcirkel, slim belly/slim legs...

Voor elk wat wils! Ons tarievenplan is dan ook zodanig opgebouwd dat je niet méér moet betalen dan je nodig hebt. We helpen je om jouw geschikte keuze te maken. 

Sedert kort behoren we tot de alliantie van de 'European Fitness Academy'. Okinawa is één van de oprichters, samen met collega's Pure Senses Brugge en Fyzix Vilvoorde.
De 'European Fitness Academy' is een alliantie van fitnessclubs met de grootste expertise op het gebied van fitness en fysieke herconditionering. We zullen permanent wetenschappelijk onderzoek voeren naar oefenmethodes en trainingsprogramm's die mensen kunnen helpen om te starten met regelmatig sporten en gezond bewegen.
 
Het research thema voor 2018 is het 'Startonderzoek'.
 

Te hoge bloeddruk, te hoge cholesterol, diabetes, stress?

Je weet dat dit een risico vormt voor je algemene gezondheid. Maar het grootste risico loop je als je niet zou starten met een beweegprogramma. Want door er niets aan te doen, wordt de kans op een gezondheidsbedreigende aandoening steeds groter.

Met het 5-weken onderzoek doen wij de nodige metingen en testen en helpen je zo op weg naar een evenwichtig en gezond beweegplan.

Starten met bewegen is niet moeilijk, de moeilijkste stap is de eerste: beslissen eraan te beginnen. Wij helpen je op weg, schrijf je in voor het 5-weken onderzoek en samen gaan we stap per stap aan je gezondheid werken.

startonderazoek