Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-96340704-17
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

pedicure

Als basis heb ik de opleidingen schoonheidsspecialiste & gespecialiseerd voetverzorger gevolgd. 

Voor al mijn behandelingen maak ik gebruik van AHAVA. Dit merk is volledig natuurlijk en niet getest op dieren. Hun ingrediënten zijn afkomstig uit de dode zee. De dode zee is de grootste natuurlijke spa ter wereld en zou ook een heilzame werking hebben op psoriasis. Dit betekent ook dat elk product de huid voorziet van de alle noodzakelijke voedingsstoffen. Alle producten bevatten de AHAVA Osmoter, een mix van mineralen uit de dode zee die de huid hydrateren, beschermen tegen UV-straling en de jeugdigheid van de huid bevorderen.

Alle AHAVA producten zijn volledig vrij van parabenen. Ze zijn ook geproduceerd zonder petroleum, ruwe synthetische ingrediënten & GMO's (genetisch gemanipuleerde organismen).

ahava


GESPECIALISEERDE VOETVERZORGING

Een gespecialiseerd voetverzorger doet meer dan een basis voetverzorging. Daar waar de schoonheidsspecialiste zich beperkt tot esthetische voetverzorging, staat de gespecialiseerd voetverzorger in voor de preventie en verzorging van huid- en nagelaandoeningen alsook professionele adviesverlening over goede schoenen en voethygiëne. De gespecialiseerd voetverzorger maakt komaf met eeltpitten, eeltplekken, ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels, kloven en andere pijnlijke aandoeningen.

 ahava-voet


VERKOOP
Alle producten die gebruikt worden in de behandelingen kunnen ook aangekocht worden. Op de eigen website kan je terecht voor meer informatie en alle prijzen.

Therapeute: Kim Slos

Eigen website: schoonheidszorgen kim slos

Klik hier om een online afspraak te maken.

 

terug