Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-96340704-17
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

Schoonheidszorgen 

Als basis heb ik de opleidingen schoonheidsspecialiste & gespecialiseerd voetverzorger gevolgd. Hiernaast heb ik me verder gespecialiseerd als masseuse zodat elke massage aangepast kan worden aan de persoon zelf.

Voor al mijn behandelingen maak ik gebruik van AHAVA. Dit merk is volledig natuurlijk en niet getest op dieren. Hun ingrediënten zijn afkomstig uit de dode zee. De dode zee is de grootste natuurlijke spa ter wereld en zou ook een heilzame werking hebben op psoriasis. Dit betekent ook dat elk product de huid voorziet van de alle noodzakelijke voedingsstoffen. Alle producten bevatten de AHAVA Osmoter, een mix van mineralen uit de dode zee die de huid hydrateren, beschermen tegen UV-straling en de jeugdigheid van de huid bevorderen.

Alle AHAVA producten zijn volledig vrij van parabenen. Ze zijn ook geproduceerd zonder petroleum, ruwe synthetische ingrediënten & GMO's (genetisch gemanipuleerde organismen).

ahava


LICHAAMSVERZORGING

Alle behandelingen worden aan de klant aangepast naargelang de noden van de persoon.

Ideaal voor ontspanning, losmaken spieren, kalmerend, stimuleren bloedsomloop, vermoeidheid, rugpijn…

  • Lichaamsmassage (ontspannend/diepte)
  • Mineral Balance Back massage
  • Body Uplifiting massage
  • Lichaamspeeling
  • Modderpakking rug
  • Scrubmassage

Herbalanceringsmassage: Een massage voor mensen met kanker & chronische pijnpatiënten (ook voor ADHD, autisme, depressie, burn-out…)

ahava1


EPILATIES

Voor de epilatie van de grotere oppervlaktes wordt gewerkt met striphars, voor de gevoelige huid en kleinere zones met filmhars. Deze filmhars kleeft enkel aan de haren vast en niet aan de huid zodat deze minder irritaties oplevert in de gevoelige zones. Na de behandeling wordt er afgewerkt met een kalmerende crème om eventuele roodheden en irritaties te verzachten.

Het is aangeraden om een scrub toe te passen op het te behandelen lichaamsdeel voor een optimaal resultaat.

epilatie


GELAATSVERZORGING

Er zijn verschillende gelaatsverzorgingen zowel voor mannen als voor vrouwen, voor alle verschillende huidtypes en leeftijden.

VERKOOP
Alle producten die gebruikt worden in de behandelingen kunnen ook aangekocht worden. Op de eigen website kan je terecht voor meer informatie en alle prijzen.

Therapeute: Kim Slos

Eigen website: schoonheidszorgen kim slos

Klik hier om een online afspraak te maken.