Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Instellingen |
UA-96340704-17
Privacybeleid: klik op activeren om deze plug-in te laden. Bij activatie worden gegevens aan Facebook doorgegeven.

 Snel een strakke buik, benen en billen
met slim belly en slim legs

Door de combinatie van conditie training en het gebruik met de Slim Belly en Slim Legs zijn ongekende successen in korte tijd mogelijk. Een eenvoudig maar geniaal systeem, dat afslanken aan de buik, billen en bovenbenen mogelijk maakt. 
Verander je probleemzones in lievelingszones - gezond, verantwoord en snel - met de Airpressure Bodyforming Methode! 

DIT KUN JE BEREIKEN

Het Airpressure-Bodyforming-Concept verhoogt met twee wisselende drukkamers de bloedcirculatie in de probleemzones. Door de werking van de wisselende druk op het weefsel in combinatie met conditietraining wordt de huid en vetlaag van deze zones beter doorbloed en zorgt voor snel en zichtbaar resultaat.

De doorbloeding wordt dusdanig bevorderd dat voor de energietoevoer vet uit dit gebied wordt verbrand. Door het ondersteunende trainingsplan (en evt voedingsplan) worden niet alleen de vetrolletjes gereduceerd, ook de huid krijgt weer meer elasticiteit. Het Airpressure Bodyforming Concept zorgt voor 8x meer vetverbranding!

Je zult al na slechts enkele trainingen het effect merken en zien:

- Minder omvang bij de buik, benen en billen
- De huid word strakker en elastischer
- Zwangerschapsstrepen kunnen verminderd worden 

Met Slim Belly verkrijg je reductie van de buikomvang tot 8 cm in slechts 4 weken. Dat zijn tot wel 2 kledingmaten kleiner of 3 riemgaatjes minder!

Met Slim Legs kom je altijd goed voor de dag. Je zult al na slechts enkele trainingen het effect merken en zien: je slankt lokaal af bij de billen en bovenbenen! De nieuwe gepatenteerde SpiraloSkin®- technologie zorgt voor een unieke massage-werking rond de billen en bovenbenen. In de broek is wel 25 meter siliconen slang verwerkt. De spiraal zorgt voor een lichte wisseldrukmassage waardoor tijdens het sporten de doorbloeding van bovenbenen en billen gestimuleerd wordt. 

 

kneeup_1024x1024kopie

Je kan met de Slim Belly en Slim Legs in de fitness trainen maar ook deelnemen aan sommige groepslessen o.a. cycling, bbb, bodysculpt, zumba & bokwa.

slim-legskopie2

De nieuwe gepatenteerde SpiraloSkin®- technologie zorgt voor een unieke massagewerking rond de billen en bovenbenen.

slim-belly-pomp

Het Airpressure Bodyforming Concept zorgt voor 8x meer vetverbranding!

sl_2014_technikkopie

In de broek is wel 25m siliconen slang verwerkt.

FAQs

Voor wie is het programma geschikt?
Voor mannen en vrouwen in alle leeftijden met overgewicht tot 20 kilo. Maar ook voor mensen zonder overgewicht is de methode geschikt om de probleemzones lokaal aan te pakken of de huid te verbeteren.

Moet ik honger lijden?
Nee, je kunt voldoende eten. Je krijgt voedingsrichtlijnen met praktische tips voor in het dagelijks leven, en hoeft geen dieet te volgen.

Is de training ook echt gezond?
Ja, bij Airpressure Bodyforming hoef je geen pillen te slikken en word je ook niet onderworpen aan elektrische prikkels. De methode kent geen indicaties en wordt aanbevolen door veel artsen. De conditietraining is bovendien goed voor hart en bloedvaten en verbetert het immuunsysteem.

Ik ben ongetraind – gaat het me lukken?
Je gaat weliswaar zweten, maar de training is niet te intensief, zodat ook volledig ongetrainde mensen met het programma kunnen meedoen.

Word ik tijdens de kuur goed begeleid?
Ja, er staan professionele specialisten voor je klaar die je volledig wegwijs maken.

Heb ik speciale sportkleding nodig?
Nee, alleen een paar schone sportschoenen, trainingsbroek en een T-shirt waar je je lekker in voelt en je goed in kan bewegen. Vergeet geen handdoek mee te nemen.

Zijn de voedingsrichtlijnen geschikt voor het dagelijks leven?
Ja, deze zijn voor iedereen eenvoudig toe te passen. In principe gaat het erom vetarme voeding met iets minder koolhydraten dan gebruikelijk te nemen. 

Krijg ik er ook mijn zwangerschapsstrepen mee weg?
Veel vrouwen zijn heel positief over het resultaat omdat de wisseldruk de doorbloeding stimuleert en ongeveer net zo werkt als een lymfedrainage.

Hoe voelt de wisseldruk aan?

Als een aangename massage, probeer het maar eens!

Kan ik tegelijkertijd met mijn partner of vriend(in) trainen?
Ja, we hebben meerdere stations staan waar je met de Airpressure Bodyforming methode kunt sporten.