Het aanbod van Okinawa

Ontdek het veelzijdige Fitness, Groepslessen, eGym aanbod van Okinawa in Aalter

 

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Fitness

Zoek je een fitnessclub in Aalter waar jij je thuisvoelt, en goede persoonlijk coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Okinawa de beste keuze!

Personal Training

Personal Training is de meest directe weg naar je doel! De personal trainer haalt je uit je comfortzone en zorgt dat je net even dat stapje extra zet. Ze laten zien dat je tot meer instaat bent dan wat je waarschijnlijk denkt.

eGym

eGym is het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche! Het is een slimme combinatie van 8 volautomatische krachttoestellen. In slechts 2x 30 minuten per week train je je spieren efficiënt en resultaatgericht.

55+

Sport en bewegen zorgt voor een betere conditie. Zeker wanneer je ouder wordt. Juist dan zorgt sporten en bewegen ervoor dat je je niet alleen lichamelijk en mentaal fitter voelt, maar het verlaagt ook de kans op (chronische)ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je ook langer de activiteiten kunt blijven doen die je graag doet.

Groepslessen

Okinawa biedt een ruim aanbod aan groepslessen aan zoals: Cycling, Power, Yoga, BBB, Core & Rug, Step, Pilates en Attack.

Calisthenics

Bij calisthenics train je vooral met jouw eigen lichaamsgewicht. Een aantal keer per week trainen is al genoeg om de spiergroei te stimuleren. Bij Okinawa kan je gebruik maken van ons calisthenics park. Beoefen alleen of samen onder begeleiding van een ervaren trainer.

Wat onze leden zeggen

Een bezoek aan Okinawa geeft me niet alleen meer energie doorheen de dag, maar het is ook echt een rustpunt voor mijn hoofd en mijn favoriete vorm van ‘me-time’. Het ruime aanbod geeft me de mogelijkheid om op relatief korte tijd een complete work-out te doen.

– Tess Dekeersgieter

Met de Pilates les houd ik mijn bewegingssoepelheid op peil en in de fitnesszaal heb ik een aangepast programma om mijn spierkracht op te krikken. Deze combinatie geeft mij een voldoening die essentieel is in het verouderingsproces

– Eric De Nys

Okinawa voelt als mijn tweede thuis, het is de plek voor mijn motor trial voorbereidingen. Dankzij de fysieke training op de fitnessapparatuur, de perfect opgestelde trainingsschema’s door een fantastisch team, en de mentale en emotionele ondersteuning kan ik telkens mijn grenzen verleggen.

– Emile Mattheeuws

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis dagpas.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 

 Alles van Fitness tot Yoga bij Okinawa

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 20 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Aalter. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness en Leefstijl. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.