Wat zijn de tarieven van Okinawa?

Passend programma

 

Bij Okinawa krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 67,70  tot € 79,90 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat zeggen onze leden

Een bezoek aan Okinawa geeft me niet alleen meer energie doorheen de dag, maar het is ook echt een rustpunt voor mijn hoofd en mijn favoriete vorm van ‘me-time’. Het ruime aanbod geeft me de mogelijkheid om op relatief korte tijd een complete work-out te doen.

– Tess Dekeersgieter

Met de Pilates les houd ik mijn bewegingssoepelheid op peil en in de fitnesszaal heb ik een aangepast programma om mijn spierkracht op te krikken. Deze combinatie geeft mij een voldoening die essentieel is in het verouderingsproces.

– Eric De Nys

Okinawa voelt als mijn tweede thuis, het is de plek voor mijn motor trial voorbereidingen. Dankzij de fysieke training op de fitnessapparatuur, de perfect opgestelde trainingsschema’s door een fantastisch team, en de mentale en emotionele ondersteuning kan ik telkens mijn grenzen verleggen.

– Emile Mattheeuws

Jouw voordelen bij Okinawa in Aalter

 

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Ervaren trainers

Onze trainers hebben jarenlange ervaring op het gebied van fitness, voeding en leefstijl.

Breed aanbod in sport

Okinawa heeft een breed aanbod in sport, denk aan: groepslessen, eGym, personal training, fitness en nog veel meer.

Goede trainingsprogramma’s

Nooit meer zoeken naar de juiste workout.

Hoe werkt het?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou. Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Okinawa!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

 
Maak kennis met Okinawa en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Okinawa lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?